Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
18 May 2018

Horticenter steekt in een nieuw kleedje.

Horticenter.be presenteert nieuwe website, nieuwe webshop én vergroot aanbod
Horticenter.be is sinds deze week de trotse eigenaar van een gloednieuwe en werkelijk prachtige webshop. De nieuwe online shop is gemaakt volgens de nieuwe huisstijl (met ook een nieuw logo!) van de specialist in tuin & klussen, wonen, vrije tijd en elektronica. Meteen is ook het aanbod op de webshop vergroot met liefst 15.000 (!) producten. Het jonge maar sterk groeiende bedrijf zet daardoor opnieuw een grote stap voorwaarts. 

Nieuwe huisstyle en uitgebreider aanbod 
Horticenter.be geeft sinds 2015 het antwoord op alle vragen die betrekking hebben op de tuin, klussen, elektronica, wonen en vrije tijd. Bij het nog jonge bedrijf draait alles om het leveren van de best denkbare kwaliteit. Het enorme assortiment is dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en nauwkeurigheid tot stand gekomen. Ook uitgebreider aanbod van extra producten die door het veelzijdige bedrijf aan het al zo ruime assortiment zijn toegevoegd, voldoen aan de kwaliteitseisen en passen daarom naadloos bij de andere aangeboden producten. 

Kwaliteit 
Ook bij de keuze voor een nieuw logo, een nieuwe website en een nieuwe huisstyle is vooral naar kwaliteit gekeken. Sprekend voorbeeld van het belang dat er bij de specialist aan kwaliteit gehecht wordt, is wel de samenwerking die de specialist op het gebied van onder meer vrije tijd en elektronica heeft met het Oostenrijkse Doppler, exclusief dealer van de alom bewierookte Doppler parasols. Doppler werkt namelijk alleen samen met bedrijven die kwaliteit garanderen. 

Snelle levering 
Bij de trotse nieuwe eigenaar van een nieuwe webshop en nieuwe website is de klant nog écht Koning. Met name ook de klantenservice wordt door de klanten geprezen en bovendien worden gemaakte afspraken altijd nagekomen. Ook de snelle levering spreekt, net als het bijzonder uitgebreide aanbod, ondertussen al ontzettend veel mensen aan. ‘Dat is precies de reden dat we telkens weer naar de webshop van dit bedrijf terugkeren. Als je goede producten wilt en als kwaliteit belangrijk is, dan raad ik het echt iedereen aan. En dan heb ik het nog niet eens over het uitgebreide aanbod’, liet een bezoeker van de webshop per mail weten. Dat het bedrijf alle trends volgt en dus continu over een actueel aanbod beschikt, is ondertussen niet meer dan een vanzelfsprekendheid voor de grote groep vaste bezoekers van de webshop. Net zoals mensen uit echt alle doelgroepen er altijd vinden wat ze zoeken.
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter