Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
01 May 2018

Leer ons kennen - Een korte introductie

Horticenter bestaat sinds 2015 en voorziet in een grote vraag naar allerlei producten op het gebied van onder meer tuin & klussen, wonen, vrije tijd en elektronica. De kwaliteit van producten staat bij ons hoog in het vaandel. Het assortiment is dan ook zeer zorgvuldig en nauwkeurig samengesteld. Ook voor de toevoeging van nieuwe producten waar nooit een einde aankomt, geldt dat de kwaliteit de hoogste prioriteit heeft. Deze maatstaf hanteren wij eveneens als het gaat om de klantenservice. Klant is koning. Dat is ons motto dat wij niet alleen uitdragen maar ook daadwerkelijk nakomen. Dat merkt u aan een groot aanbod met voor ieder wat wils en aan de snelle levering. Horticenter onderscheidt zich met een zeer goede klantenservice. Wij zien u als klant graag weer terugkeren en daar doen wij alles voor. 

Aanbod met de laatste trends: voor ieder wat wils 

Het aanbod op onze website volgt met het toevoegen van nieuwe producten altijd de laatste trends. Uitsluitend artikelen met enkel de beste kwaliteit, zoals onder meer blijkt uit het volgende voorbeeld. Horticenter is namelijk een exclusieve dealer van Doppler parasols in de Benelux. Doppler is een producent in Oostenrijk die bekend staat om de uitmuntende kwaliteitsproducten. 

Het leuke van ons aanbod is met de doorlopende vernieuwing dat u steeds weer terug kunt komen. Om de nieuwste producten op het gebied van het interieur bijvoorbeeld te bekijken. Of te ontdekken wat de nieuwste producten zijn met betrekking tot de persoonlijke verzorging. Verder voorzien wij ook graag in tips & tricks waar u echt wat aan heeft. Het gaat hier om praktische adviezen die u in de praktijk gemakkelijk toepast. Nog een reden dus om regelmatig even naar onze website te komen om op de hoogte te blijven van de laatste tips & tricks. 

Iedere dag zijn onze medewerkers op zoek naar manieren om u als klant het beste te bedienen. U staat als klant net als onze medewerkers bij ons bedrijf op de eerste plaats. Dat is meteen ook onze beste reclame net als dat wij enkel de beste kwaliteit leveren. Onze medewerkers zijn iedere dag weer enthousiast aan het werk om de nieuwste producten te vinden, u optimaal van dienst te zijn en waar nodig verbeteringen aan te brengen. Dat is een onderdeel van onze zeer goede klantenservice en van ons motto klant is koning. 

Magazijnen in België, Nederland, Duitsland en Oostenrijk 

Met een magazijn in Belgie, magazijn in Nederland, magazijn in Duitsland en magazijn in Oostenrijk bedienen wij met een snelle levering inwoners van verschillende landen. Als u in België woont, worden de artikelen vanuit ons magazijn in Belgie afgeleverd. Woont u in Nederland? Een snelle levering is gegarandeerd vanuit het magazijn in Nederland. Zo geldt dat ook voor de levering vanuit het magazijn in Oostenrijk of magazijn in Duitsland. Wij staan voor een snelle bezorging vanuit de locaties in de verschillende landen. Door deze manier van werken, beschikken wij niet alleen over een groot aanbod, maar ook over een ruime voorraad. De artikelen worden doorgaans dan ook vanuit de voorraad geleverd. Mocht het om een grote bestelling gaan dan maken wij graag een afspraak voor de levering op de dag waarop het u het beste uitkomt.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter