Leco

Filters
Geen producten gevonden...
Leco

LECO TUINMEUBELEN

Leco is een gerenommeerd Duits merk met het kantoor gevestigd in Emsdetten net over de Nederlandse grens. De naam Leco is een samenvoeging van Lechtreck & CO. Leco is een van oudsher textielbedrijf dat als sinds 1900 bestaat en zich vanaf de jaren 70 ook heeft toegelegd op het produceren van moderne en eigenzinnige tuinmeubelen, paviljoens, zonneschermen, parasols, windschermen en ligbedden.

LECO EN INNOVATIE

Leco is niet een klassieke producent van tuinmeubelen. Je vind in de collectie dan ook niet de standaard verstelbare stoel of de kunststof stapelstoel. Al 40 jaar ontwikkeld Leco innovatieve en functionele producten met een hoog fun gehalte voor een aangenaam verblijf in de tuin of op het terras. Een breed pakket aan unieke producten in plaats van standaard massa producten. Een prachtig assortiment van bijzondere smaakmakers voor in de tuin die je nergens anders ziet. Deze bijzondere producten vind je dan ook niet snel in de winkels omdat het geen mainstream is en heeft daarom juist een enorme aantrekkingskracht op mensen die net op zoek zijn naar dat speciale model of een verrassend design.

PRODUCTONTWIKKELING EN KWALITEIT

Leco steekt veel tijd en energie in de productontwikkeling en aan de kwaliteit van de producten. Op alle producten van Leco zit dan ook 2 jaar garantie en de onderdelen kunnen veelal separaat geleverd worden indien dit nodig mocht zijn. Laat je inspireren door de laatste trends, Met de tuinmeubelen en paviljoens van Leco vind je altijd net die highlights voor in je tuin die het verschil maken.