Paviljoens en Overkappingen

Filters
Geen producten gevonden...
Paviljoens en Overkappingen

PAVILJOENS EN OVERKAPPINGEN bij Horticenter.be

Wanneer u een tuin heeft, is het fijn om een overdekt stukje of een overkapping te hebben. Op die manier heeft u altijd een schaduwplekje in de tuin, en kunt u onbezorgd genieten. De paviljoens van onze webshop zijn niet alleen functioneel, maar geven uw tuin ook een sfeervolle uitstraling!

Wanneer u overweegt om een paviljoen in uw tuin te plaatsen, dan heeft u verschillende mogelijkheden. Sommige paviljoens zijn heel simpel en bestaan uit een frame met een dak. Deze paviljoens zijn open aan de zijkanten. Andere paviljoens beschikken tevens over (afneembare) wanden of gordijnen waarmee u de zijkanten kunt afsluiten. Zo kunt u dus ook altijd uit de wind zitten. Deze paviljoens beschikken over een waterdichte overkapping, zodat u ook als het onverwachts begint te plenzen gewoon lekker droog kunt zitten. Verder hebben we ook zogeheten grill paviljoens, speciaal om in te barbecueën.

Naast complete paviljoens bieden wij ook aparte onderdelen voor uw paviljoen, waaronder losse zijwanden, dakdoeken, frames, zonnedaken en volants. U kunt uw paviljoen dus helemaal maken zoals u het hebben wilt.