Zicht- en windschermen

Filters
Geen producten gevonden...
Zicht- en windschermen

Zicht- en windschermen bij Horticenter.be

Heeft u ook zo'n last van tocht, wind, zon of inkijk wanneer u lekker op uw terras zit? Met de oprolbare windschermen van Leco Externo is dat verleden tijd! Windschermen bieden bescherming tegen de zon, de wind en tegen verblinding, zodat u ongestoord van uw vrije tijd op uw terras of balkon kunt genieten. U wilt immers ongestoord genieten van uw uitzicht vanuit huis, maar u wilt wel enige privacy en beschutting wanneer u met vrienden ‘onderons’ op het terras een wijntje drinkt. Heel doeltreffend, uiterst eenvoudig en maar heel subtiel aanwezig. Het doek dat veilig in een cassette opgeborgen ligt, kan eenvoudig op- en afgerold worden (op de door u gewenste lengte) en kan met een omrolmast zelfs om hoeken gespannen worden. Het windscherm is ideaal voor gebruik op terras, balkon, in de tuin of onder uw veranda. Het windscherm is een privacyscherm, zijwandscherm, zonnescherm en windscherm ineen.

Kwaliteitsvolle zicht- en windschermen 

Leco ontwikkelt alle producten in eigen beheer. Daardoor bent u verzekerd van topkwaliteit. Bestand tegen weer en wind. Van Leco producten heeft u gegarandaard jarenlang plezier.

Gebruikersvriendelijk zicht- en windschermen

Bij Leco geloven wij in de kracht van de eenvoud. Geen complexe systemen, maar gebruikersvriendelijke producten. Montage is erg gemakkelijk dankzij een helder stappenplan